Parterapi i Stockholm

Ibland är man aldrig så ensam som i ett förhållande

Våra välutbildade och erfarna terapeuter inom par- failjeterapi har lång erfarenhet av konfliktsamtal och diplomatisk verksamhet. För förståelse och umgänge i lugn och avslappnad miljö. Med flera utbildningar och kurser i konfliktlösning och schematerapi enligt Ph.D Jeffery Young mm. Med mycket enkla, realistiska och moderna effektiva verktyg som spar både tid och kostnader.

Återskapa och hitta den respekt, nyfikenhet, sex och kärlek som fanns för varandra.

Någon form av problemlösning hittas oftast redan efter 4-6 möten
Genom parterapi hos Basterapi Stockholm får ni tillgång till utbildade terapeuter med lång erfarenhet som uppmärksammar tonläge, minspel, kroppsspråk och andra åtbörder som stjäl energi och genererar känslostormar där själva samtalsämnet gått förlorat.
Få hjälp och praktiska råd som förenklar ert språkbruk; att ni bättre kan förstå varifrån bråk, efterslängar, klysschor och kvävande tystnad härstammar och hur det påverkar ert förhållande och hur det tas emot av din partner.

Ge er relation den tid och utrymme som behövs och skapa möjlighet att gå in på djupet i era 
tankar och känslor. Ni får hemmaövningar som kan återskapa den första känslan när Ni träffades T.ex 5 minuters övningen som skapar genuin känsla och äkta närvaro inför varandra.

Hitta ett bättre sätt att retoriskt kunna bemästra konsten att agera naturligt,att inte ta allting peronligt och känna sig sårad, att acceptera kärleken utan att för den skull inte behöver ha samma åsikt, behärska humöret och ha en sund distans i konflikter. Om du vill kan du boka eget första samtal för "jag - stärkande samtal", men med avsikten att båda behöver hjälp för att lösa Ert gemensamma problem. 
Befria både förhållandets kommunikation och era tankesätt med effektiva och belönande samtal och verktyg för ett närmande av ett skönt förhållande. 

mail till: info@basterapi.se

Kontakta oss för mer information