alko

 många kan bryta vanans makt!

..kan du genom framtagna frågor och tester enkelt tydliggöra ditt dryckesmönster. Med samtal och adekvata verktyg kan vi tillsammans förstå hur något vid behov kan ändras. Vi har hjälpt hundratals människor att bryta sina vanor innan alkoholen nått en skadlig nivå. Hjälpt människor till ett skonsammare drickande, leva ett friare liv utan tvång och besvärande tankar om att ett problem är i antågande. 

Av befolkningen anses ca 10 % äga en överkänslighet mot alkohol. En allergiform som påverkar och ger oönskade reaktioner. Personen mår och far illa av drickandet och i den drabbades närhet finns dessutom 4-5 personer som indirekt drabbas av alkoholmissbruket.

Alkoholmottagningen Kungsgatan 37 Stockholm (sekretess) har terapeuter med lång erfarenhet som kan ge dig rådgivning, samtal och behandling kring alkoholens inverkan på människors fysiska och psykiska tillstånd. 

 Vår inställning är att ingenting är rätt och ingenting är fel.

Alkoholmissbruk och beroende är ett utbrett tillstånd (sjukdom) som drabbar fler än bara den som dricker för mycket. Familj, förhållanden, jobb och vänner känner och ser alkoholens nyckfulla och osäkra framfart hos den aktiva familjemedlemmen eller vännen. 
Utifrån påståendet att ingenting är rätt och ingenting är fel tar vi först och främst hänsyn till personens bästa. 

Varje person har en unik livssituation med ett eget förhållande till omvärlden, anhöriga och sin egen självkänsla. Genom Basterapi får den som befinner sig i ett alkoholberoende tillgång till en diplomerad alkoholterapeut som hjälper personen att hitta sin rätta nivå för ett sundare och lindrigare liv. Att utan skräck inför en tråkigt förändring, själv vara fri att avgöra vad som behöver justeras.

 

TB Kungsg. 37 20140829 3
Basterapi Stockholm

Kungsgatan 37
111 56 Stockholm
(Sveavägen 40m. mot Stureplan)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Måndag - Fredag

08.00 - 20.00
Helgtider efter överrenskommelse
0763 18 4554
08-662 88 06

Direkttelefon

Thomas Boman
0763 18 45 54
08-662 88 06

Basterapi i samarbete med

Läkare & Psykiater

Handledare leg.Psykolog
Per Ullerstam
Autentica Psykologhjälp